skip to Main Content

Verzenden & retourneren

Verzenden
Wij verzenden via PostNL, die na aanlevering in de regel binnen 1 of 2 dagen leveren. Als je het verzendbericht van ons ontvangt, weet je dus wanneer je het pakket ongeveer kan verwachten.
Bestellingen worden meestal binnen 1 tot 3 dagen verwerkt. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan laten we je dit weten. Heb je haast om een artikel te ontvangen vraag ons dan eerst hoe snel we kunnen leveren. Info@bybazz.com of 06-46207198

Verzendkosten:

Nederland:
Nederland: € 6.00
Brievenbuspost € 3.50
Bij bestellingen vanaf € 75,- gratis verzending

België:
België: € 9.00

Duitsland:
Duitsland: € 9.00

Recht op Herroeping
Wettelijk zijn we verplicht je het recht op herroeping aan te bieden: de zichttermijn van een bestelling gaat in op het moment dat alle artikelen uit de bestelling geleverd zijn. Tevens zijn we verplicht je de gelegenheid te geven het gebruik van dit recht aan ons kenbaar te maken middels een modelformulier. Dit kan je hier downloaden.

Retourneren
ByBazz streeft naar 100% tevredenheid van haar klanten. Voldoet een artikel of meerdere artikelen niet aan je verwachting dan bieden wij de mogelijkheid deze binnen 14 dagen na ontvangst retour te sturen. Stuur een mail naar info@bybazz.com om ons op de hoogte te stellen van de retourzending. Het artikel moet onbeschadigd zijn en voldoende gefrankeerd en in de originele verpakking retour komen met daarbij het ingevulde modelformulier. Download hier. De kosten voor het retour sturen van de bestelling komen voor uw rekening.

Het retouradres is:
ByBazz
Noordhavenpoort 24
2152 HB Nieuw Vennep

Crediteren
Wanneer je kiest voor crediteren, zal het volledige aankoopbedrag (excl. verzendkosten) terug worden geboekt op je bankrekening. Wij streven ernaar jouw retour binnen 14 dagen na ontvangst van het retourpakket te behandelen. Het aankoopbedrag zal uiterlijk doch binnen 30 dagen worden terug geboekt.

Omruilen
Wanneer je kiest voor omruilen, kan je het nieuwe product aan ons doorgeven. Wanneer het bedrag niet gelijk is, zal het verschil worden verrekend. Indien het nieuwe artikel duurder is, zal je hiervoor een factuur ontvangen. Als het nieuwe artikel goedkoper is, zal een creditfactuur worden opgemaakt. Voor het omruilen van artikelen worden zullen opnieuw verzendkosten in rekening gebracht. De kosten voor het terugsturen van producten zijn voor rekening van de koper.

Verkeerd artikel
Wanneer je een verkeerd artikel hebt ontvangen, kan je deze retourneren en het juiste artikel ontvangen. De verzendkosten zijn voor onze rekening.

Handgeweven / handgemaakte producten
De sarongs, handira’s, dekens en kleden zijn handgeweven. Dit betekent dat er soms een licht kleurverschil of een klein weeffoutje in kan zitten. Dit hoort bij een handgemaakt / handgeweven product en is geen reden voor retour.
De rieten manden zijn handgemaakt en daardoor is elk item een uniek product. De afmetingen variëren alsmede de vorm. Doordat de manden rondom gevlochten worden is er altijd een afwerking nodig aan de bovenrand waardoor een bobbel kan ontstaan. Dit heeft elke mand in meer of mindere mate. Dit hoort bij een handgemaakt product en is geen reden tot retour.
De amberblokjes zijn handgemaakt. Het gewicht kan variëren.

 

Close search
Winkelwagen
Back To Top
error: De inhoud is beschermd. Aan het gebruik van afbeeldingen en teksten zijn voorwaarden verbonden. Neem contact op voor meer informatie.