skip to Main Content

Klachtafhandeling

Het kan zijn dat je een klacht hebt over een geleverd product of over onze dienstverlening. Dat vinden wij heel vervelend en willen dit graag voor je oplossen. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. Wij willen dat je tevreden over ons bent en met enthousiasme kunt spreken over het assortiment, onze communicatie, de verzending en onze service. Daarom doen wij er alles aan om de klacht naar tevredenheid af te handelen.

Heb je een klacht of een vraag over onze producten of dienstverlening, dan kun je het volgende doen om ons op de hoogte te stellen:
– Per e-mail via info@bybazz.com
– Telefonisch op 06-46207198 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur)
– Schriftelijk per brief t.a.v.:
ByBazz
Noordhavenpoort 24
2152 HB Nieuw Vennep

Het is raadzaam om een klacht goed te omschrijven en deze daar waar mogelijk te voorzien van foto’s die het probleem duidelijk in beeld brengen.
Een klacht is gegrond indien deze niet veroorzaakt wordt door:

– foutieve montage/behandeling
– beschadiging door opzet/nalatigheid
– foutief gebruik c.q. nalatig onderhoud
– normale slijtage

U ontvangt zo spoedig mogelijk (echter uiterlijk binnen 14 dagen) onze inhoudelijke reactie.

Geschillencommissie
Mocht een klacht naar uw mening niet adequaat door ons opgelost c.q. verwerkt worden, heeft u als consument de mogelijkheid de klacht/geschil in te dienen bij de Geschillencommissie (www.sgc.nl).

 

Close search
Winkelwagen
Back To Top
error: De inhoud is beschermd. Aan het gebruik van afbeeldingen en teksten zijn voorwaarden verbonden. Neem contact op voor meer informatie.