skip to Main Content

‘Handmade’

ByBazz heeft een voorliefde voor handgemaakte producten. De meeste artikelen van ByBazz zijn handgemaakt en/of handgeweven. ‘Handmade’ items hebben meer ziel, zijn authentiek en hebben een energie van “passie’ om zich heen. Van nagenoeg alle items is de handwerker iemand die we persoonlijk kennen en waarvan we weten dat hij of zij het vak met plezier uitoefent. Ook dat vinden wij een belangrijke factor alsmede dat het zo veel mogelijk duurzaam gemaakt wordt.

De filosofie van ByBazz is dat de producten die we bedenken, ontwerpen en kopen goed voor iedereen moet zijn, win/win. Daarom noemen we onze producten ook ‘Happy Stuff’

De pompom dekens en kussens zijn handgeweven. Dit betekent dat er soms een licht kleurverschil of een klein weeffoutje in kan zitten. Dit hoort bij een handgemaakt en handgeweven product en dat geeft het artikel een authentieke look.

De rieten en rotan manden zijn handgemaakt en daardoor is elk item een uniek product. De afmetingen variëren alsmede de vorm. Doordat de manden rondom gevlochten worden is er altijd een afwerking nodig aan de bovenrand waardoor een bobbel kan ontstaan. Dit heeft elke mand in meer of mindere mate. Ook dit hoort bij een handgemaakt product.

De geurblokjes zijn handgemaakt en daardoor kan de afmeting en het gewicht variëren.

ByBazz ontwerpt de sieraden zelf en worden gemaakt door, inmiddels, vrienden op Bali. Zij krijgen een goede prijs voor elk gemaakt sieraad waardoor ze een deel van de bouw van een huisje kunnen bekostigen.

Close search
Winkelwagen
Back To Top
error: De inhoud is beschermd. Aan het gebruik van afbeeldingen en teksten zijn voorwaarden verbonden. Neem contact op voor meer informatie.