skip to Main Content

Verzenden & retourneren

Verzenden
Wij verzenden via PostNL die, in de regel, na aanlevering binnen 1 of 2 dagen leveren. Als je het verzendbericht van ons ontvangt, weet je dus wanneer je het pakket ongeveer kan verwachten. Bestellingen worden meestal binnen 1 tot 3 werkdagen verwerkt. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan laten we je dit weten. Heb je haast om een artikel te ontvangen vraag ons dan eerst hoe snel we kunnen leveren; shop@bybazz.com of 06-46207198

Verzendkosten binnen Nederland:

 • Brievenbuspost: € 4.50
 • Pakketpost: € 5.95
 • Vanaf € 65,- gratis verzending (alleen binnen Nederland)

We also ship to other countries. Shipping cost outside The Netherlands;

 • België € 7.95
 • Deutschland € 7.95
 • Luxemburg € 11,00
 • United Kingdom € 11.00
 • France € 14.00
 • Denmark € 14.00
 • Italia € 14.00
 • Österreich € 14.00
 • Espana € 14.95
 • Portugal €17.95
 • Polen €21.00
 • Czech Republic € 17.95

Recht op Herroeping
Wettelijk zijn we verplicht je het recht op herroeping aan te bieden. U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Retourneren
ByBazz streeft naar 100% tevredenheid van haar klanten. Voldoet een bestelling van een of meerdere artikelen niet aan je verwachting dan bieden wij de mogelijkheid deze binnen 14 dagen na ontvangst retour te sturen. Stuur een mail naar shop@bybazz.com om ons op de hoogte te stellen van de retourzending. Het artikel moet onbeschadigd zijn en in de originele verpakking retour komen met daarbij het ingevulde modelformulier. Download hier. Houd er rekening mee dat de kosten en verantwoordelijkheid voor het retour zenden voor uw rekening zijn. We raden u aan om retourzendingen te voorzien van een track & trace code, omdat wij niet verantwoordelijk zijn als het pakket kwijtraakt.

Het retouradres is:

ByBazz
Noordhavenpoort 24
2152 HB Nieuw Vennep

Bestellingen worden zorgvuldig door ByBazz verpakt voor het transport, voor beschadigingen tijdens het vervoer door de PostNL of door een derde, zijn wij niet aansprakelijk.

Crediteren
Wanneer je kiest voor crediteren, zal het volledige aankoopbedrag (incl. verzendkosten) terug worden geboekt op je bankrekening. De verzendkosten worden alleen vergoed indien je de gehele bestelling terug stuurt. Indien je 1 of meerdere producten houdt van de bestelling dan krijg je de verzendkosten niet terug geboekt. De kosten en verantwoordelijkheid voor het retour zenden zijn voor uw rekening. Wij streven ernaar jouw retour binnen 14 dagen na ontvangst van het retourpakket te behandelen. Het aankoopbedrag zal uiterlijk doch binnen 30 dagen worden terug geboekt.

Omruilen
Wanneer je kiest voor omruilen, kan je het nieuwe product aan ons doorgeven. Wanneer het bedrag niet gelijk is, zal het verschil worden verrekend. Indien het nieuwe artikel duurder is, zal je hiervoor een factuur ontvangen. Als het nieuwe artikel goedkoper is, zal een creditfactuur worden opgemaakt. Voor het omruilen van artikelen zullen opnieuw verzendkosten in rekening gebracht. De kosten voor het terugsturen van producten zijn voor rekening van de koper.

Verkeerd artikel
Wanneer je een verkeerd artikel hebt ontvangen, kan je deze retourneren en het juiste artikel ontvangen. De verzendkosten zijn in deze situatie voor onze rekening.

Handgeweven / handgemaakte producten
De handira’s, dekens, kussens en kleden zijn handgeweven. Dit betekent dat er soms een licht kleurverschil of een klein weeffoutje in kan zitten. Dit hoort bij een handgemaakt en/of handgeweven product en is geen reden voor retour.
De rieten manden zijn handgemaakt en daardoor is elk item een uniek product. De afmetingen variëren alsmede de vorm. Doordat de manden rondom gevlochten worden is er altijd een afwerking nodig aan de bovenrand waardoor een bobbel kan ontstaan. Dit heeft elke mand in meer of mindere mate. Dit hoort bij een handgemaakt product en is geen reden tot retour. De amberblokjes zijn handgemaakt het gewicht kan variëren.

Back To Top