skip to Main Content

Het is bijna Valentijn! Heb jij al aan je geliefde gedacht?

Speciaal voor Valentijn hebben we nieuwe producten in onze webshop geplaatst:

Rozenkwarts hartjes in 3 maten: Rozenkwarts is de steen van de  onvoorwaardelijke liefde, deze steen opent het hart om liefde te ontvangen en te geven. Geef dit aan een speciaal persoon om ze te laten weten hoeveel je om hen geeft.

Cadeauset ‘Happy Valentine’: een schaaltje gemaakt van de witte capiz schelp met een geurblokje verpakt in een bordeauxrood organza zakje. Je kunt kiezen tussen de geuren Amber, White Musk en Amber Rose. Een feestje om te geven aan iedereen die je dierbaar is.

Seleniet hartjes: Seleniet maakt vrolijk en helpt positief te blijven. Daarnaast versterkt het de intuïtie en werkt het kalmerend.

Alle Amber geurblokjes wordt verzonden in een (gratis) bordeauxrood organza zakje.

Bij alle bestellingen boven de €40,- , tm 14 februari, voegen we een Amberblokje in bordeauxrood organza ter waarde van €5,20 toe.

Bestel je voor €65,- of meer? Dan voegen we zelfs twee Amberblokjes in bordeauxrood organza ter waarde van €10,40 toe!

Geef je cadeautje een kleine persoonlijke boodschap door dit achter te laten bij de opmerkingen tijdens het bestellen, en wij doen de rest 🙂

Happy shopping en natuurlijk: Happy Valentine!

Team ByBazz

Close search
Winkelwagen
Back To Top
error: De inhoud is beschermd. Aan het gebruik van afbeeldingen en teksten zijn voorwaarden verbonden. Neem contact op voor meer informatie.