skip to Main Content

Over ByBazz

De ByBazz woonaccessoires worden gemaakt op Bali en in Marrakesh. ByBazz heeft een voorliefde voor handgemaakte producten. De meeste artikelen van ByBazz zijn handgemaakt en/of handgeweven. ‘Handmade’ items hebben meer ziel, zijn authentiek en hebben een energie van “passie’ om zich heen. Van nagenoeg alle items is de handwerker iemand die we persoonlijk kennen en waarvan we weten dat hij of zij het vak met plezier uitoefent. Ook dat vinden wij een belangrijke factor alsmede dat het zo veel mogelijk duurzaam gemaakt wordt.

De filosofie van ByBazz is dat de woonaccessoires die we inkopen goed voor iedereen moet zijn, win/win. Daarom noemen we onze producten ook ‘Happy Stuff’.

Handmade

De pompom dekens en pompom kussens zijn handgeweven. Dit betekent dat er soms een licht kleurverschil of een klein weeffoutje in kan zitten. Dit hoort bij een handgemaakt en handgeweven product en dat geeft het artikel een authentieke look.

De, rieten, manden zijn handgemaakt en daardoor is elk item een uniek product. De afmetingen variëren alsmede de vorm. Doordat de manden rondom gevlochten worden is er altijd een afwerking nodig aan de bovenrand waardoor een bobbel kan ontstaan. Dit heeft elke mand in meer of mindere mate. Dit hoort bij een handgemaakt product.

De amberblokjes en geurblokjes zijn handgemaakt en daardoor kan het gewicht variëren.

 

Close search
Winkelwagen
Back To Top