skip to Main Content

Klachtafhandeling

Het kan zijn dat je een klacht hebt over een geleverd product of over onze dienstverlening. Dat vinden wij heel vervelend en willen dit graag voor je oplossen. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. Wij willen dat je tevreden over ons bent en met enthousiasme kunt spreken over het assortiment, onze communicatie, de verzending en onze service. Daarom doen wij er alles aan om de klacht naar tevredenheid af te handelen.

Heb je een klacht of een vraag over onze producten of dienstverlening, dan kun je het volgende doen om ons op de hoogte te stellen.

– Per e-mail via shop@bybazz.com
– Telefonisch op 06-46207198 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur)

Het is raadzaam om een klacht goed te omschrijven en deze daar waar mogelijk te voorzien van foto’s die het probleem duidelijk in beeld brengen. Een klacht is gegrond indien deze niet veroorzaakt wordt door:

– Foutieve montage/behandeling
– Beschadiging door opzet/nalatigheid
– Foutief gebruik c.q. nalatig onderhoud
– Normale slijtage

U ontvangt zo spoedig mogelijk (echter uiterlijk binnen 14 dagen) onze inhoudelijke reactie.

‘Handmade’

ByBazz heeft een voorliefde voor handgemaakte producten. De Pompom Dekens en kussens zijn handgeweven. Dit betekent dat er soms een licht kleurverschil of een klein weeffoutje in kan zitten. Dit hoort bij een handgemaakt / handgeweven product en dat geeft het artikel een authentieke look.

De rieten manden zijn handgemaakt en daardoor is elk item een uniek product. De afmetingen variëren alsmede de vorm. Doordat de manden rondom gevlochten worden is er altijd een afwerking nodig aan de bovenrand waardoor een bobbel kan ontstaan. Dit heeft elke mand in meer of mindere mate. Dit hoort bij een handgemaakt product.

De geurblokjes zijn handgemaakt en daardoor kan het gewicht variëren.

Geschillencommissie
Mocht een klacht naar uw mening niet adequaat door ons opgelost c.q. verwerkt worden, heeft u als consument de mogelijkheid de klacht/geschil in te dienen bij de Geschillencommissie (www.sgc.nl).

Close search
Winkelwagen
Back To Top
error: De inhoud is beschermd. Aan het gebruik van afbeeldingen en teksten zijn voorwaarden verbonden. Neem contact op voor meer informatie.